Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Britannian kruununperillinen valmistutti itselleen tuolin ryhmäseksiä varten.

Yhteiskunta - Kuninkaalliset

Kruununprinssille tehtiin seksituoli pariisilaiseen bordelliin

Merkittävästi liikapainoinen mutta erittäin viriili Britannian kruununprinssi Edward tarvitsi apua halujensa tyydyttämiseen. Erikoisvalmisteisessa tuolissa onnistui ryhmäseksikin.

1000-luvulla Englantia hallitsi kuningas, joka tunnettiin Edward the Confessorina eli Tunnustajana. 1880-luvulla brittiläisillä oli käyttöä leikkisämmälle liikanimelle, kun kruununprinssi Albert Edward kerta toisensa jälkeen synnytti skandaaleja lemmenleikeillään. Koiranleuat antoivatkin hänelle siksi nimen ”Edward the Caresser” – Edward Hyväilijä.

Albert Edward avioitui Tanskan prinsessa Alexandran kanssa vuonna 1863, mutta avioliitto ei tehnyt valtakunnan tulevasta hallitsijasta rauhallista perheenpäätä. Hän jatkoi estotta naisten kaatamista – hänen valloituksiinsa kuuluivat muun muassa Winston Churchillin äiti ja eräs tunnettu näyttelijätär.

Prinssi tilasi seksisohvan pariisilaisbordelliin

Kun Albert Edward vieraili Pariisissa 1880- ja 1890-luvuilla, ohjelma sisälsi aina yöpymisen luksusbordelli Le Chabanais'ssa. Tähän salaiseen lemmenpesäänsä kruununprinssi tilasi erikoishuonekalun, jossa hän pystyi ilottelemaan kahden naisen kanssa yhtä aikaa rasittamatta itseään.

Albert Edwardin vyötärönympärys oli paisunut vuosien varrella yli 121-senttiseksi, eikä hän siten ollut kovin notkea eikä kyennyt suuriin fyysisiin ponnisteluihin. Tuolissa kruununprinssi pystyi rentoutumaan kahden prostituoidun huolehtiessa ponnisteluista.

Dirty Bertie ei luopunut tyylistään kuninkaana

59-vuotiaana Albert Edwardista tuli vihdoin vuonna 1901 kuningas Edvard VII, kun hänen äitinsä, hyveellinen kuningatar Viktoria, kuoli. Hänen kruunajaisiinsa Westminster Abbeyssa järjestettiin oma aitio hänen kaikille rakastajattarilleen.

1896: Kruununprinssi Albert Edward yhdessä äitinsä kuningatar Viktorian ja Venäjän viimeisen keisarin Nikolai II:n kanssa.

© Wikimedia

Lue myös:

Kirjaudu sisään

Tarkista sähköpostiosoite
Salasana vaaditaan
Näytä Piilota

Oletko jo tilaaja? Oletko jo lehden tilaaja? Napsauta tästä

Uusi käyttäjä? Näin saat käyttöoikeuden!

Nollaa salasana

Syötä sähköpostiosoitteesi, niin saat ohjeet salasanasi nollaamiseksi.
Tarkista sähköpostiosoite

Tarkista sähköpostisi

Olemme lähettäneet sinulle sähköpostia osoitteeseen . Siinä on ohjeet, joiden avulla voit nollata salasanasi. Jos et ole saanut sähköpostia, tarkista, että se ei ole joutunut roskapostin joukkoon.

Anna uusi salasana.

Nyt sinun pitää antaa uusi salana. Salasanassa pitää olla vähintään 6 merkkiä. Kun olet luonut uuden sanasanan, sinua pyydetään kirjautumaan sisään palveluun.

Salasana vaaditaan
Näytä Piilota