
Historiaa keittiöön!
Damaskoksen taitavat asesepät kehittivät 1000-luvun alussa miekan, jonka kerrottiin olevan niin terävä, että sillä pystyi halkaisemaan ilmassa leijuvan höyhenen. Asesepät eivät suostuneet paljastamaan miekan valmistusmenetelmää kenellekään, ja se pysyi salaisuutena. Tähän asti...
Menneiden aikojen parhailla terillä on nykyään lähes tarunhohtoinen maine.
Viikinkien "Ulfberht"-miekka oli ylivoimaisen taipuisa, se lävisti rautapaidan ja kesti muiden miekkojen osumat murtumatta.
"Katana" oli samuraiden tappava miekka, jolla pystyi hyvin suunnatulla lyönnillä katkaisemaan vastustajan kaulan.
"Damascus-miekkoja" valmistettiin muinaisessa Syyriassa erityisellä kerrostaontatekniikalla, jolla saatiin kestäviä ja aikansa terävimpiä teriä.
Damascus-veitsi tekee ruuanlaitosta helppoa ja hauskaa.
##
Tämän vuoksi kaikissa keittiöissä pitäisi olla NJORD Damascus-veitsi
Se on valmistettu legendaarisella damaskitekniikalla, jossa 67 kerrosta murtumatonta terästä takaavat terän huippulaadun 💪
Yleisveitsi sopii kaikkeen ruuanlaittoon – ja siitä on iloa vuosiksi eteenpäin 🔪
Se on tyylikäs työväline, jossa on kiehtova kuvio terässä ja saksanpähkinäpuinen kahva 👍
Ruuanlaitto ei ole koskaan ollut helpompaa... 🍲🙂
##
Kun tilaat HISTORIA-lehden nyt, saat:
3 numeroa HISTORIA-lehteä täynnä maailmanhistorian dramaattisimpia ja tärkeimpiä tapahtumia.
"Villit, verenhimoiset viikingit" -erikoisnumeron viikinkien maailmasta.
HISTORIA Digitalin käyttöoikeus – sivustossa, puhelimella ja sovelluksessa (jossa voit myös kuunnella ääniartikkeleita)
BONUKSENA: Tyylikkään ja terävän Njord Damascus-veitsen, jonka terä koostuu 67 kerroksesta murtumatonta terästä.
Tämä kaikki maksaa vain 14,90 euroa
