Unohda Trump ja Biden: Tässä todelliset presidenttiskandaalit

Donald Trump taistelee kynsin hampain voittaakseen Joe Bidenin, ja vastapuolesta yritetään kaivaa esiin poliittisia skandaaleja. Presidenttiskandaalit eivät ole mikään uusi asia, vaan historia on niitä tulvillaan.

Kävimme läpi 44 Yhdysvaltain presidenttiä, ja luurankoja alkoi putoilla kaapeista.

Pinnalta katsottuna Yhdysvaltain presidentit ovat olleet kunniallisia miehiä, joiden moraali ja perheasiat ovat olleet kunnossa!

Julkisivun takana KAIKILLA on ollut omat salaisuutensa – jotka me nyt paljastamme.

Nyt voit päästä käsiksi skandaalipresidenttien aikajanaamme 0 eurolla

🎧 Uniikki äänikirja presidenteistä

HISTORIA Digitalissa on nyt suuri presidenttiekstra, josta voit skandaalien lisäksi lukea presidentinvaalien erikoisimmista tapauksista.

Johdatamme sinut myös Yhdysvaltojen monimutkaiseen vaalijärjestelmään ”vaaliaakkosilla”, jotka vastaavat kaikkiin mahdollisiin (ja mahdottomiin) kysymyksiin.

Lisäksi voit tutustua osaan presidenteistä syvemmin laatimiemme henkilökuvien avulla.

Bonuksena saat nimittäin äänikirjan ”5 presidenttiä, joita Yhdysvallat ei unohda”, josta voit kuunnella Washingtonin, Jacksonin, Rooseveltin, Kennedyn ja Nixonin tarinat – ja varmasti yllättäviäkin asioita.

Hanki HISTORIAn digitaalinen tilaus 0 eurolla, niin pääset käsiksi presidenttien maailmaan ja äänikirjaan heti

Maksat 0 euroa ja saat:

👴👴 Aikajanan Yhdysvaltojen presidenteistä ja heidän pahimmista skandaaleistaan.

😂 Kiinnostavia tarinoita presidenttien kampanjoista ja erikoisista ehdokkaista.

🎧 Äänikirjan ”5 presidenttiä, joita Yhdysvallat ei koskaan unohda”, joka tarjoaa yli 2 tuntia mukaansatempaavia kertomuksia viidestä mieleenpainuvimpiin kuuluneesta presidentistä.

🔠 Laajan esittelyn Yhdysvaltojen vaalijärjestelmästä vaaliaakkosilla, jotka vastaavat mieltäsi askarruttaviin kysymyksiin.

📱 Rajoittamaton pääsy HISTORIA Digitaliin ja sovellus, jonka sisältöä päivitetään jatkuvasti ja jossa voit sukeltaa kiehtovaan suurten tarinoiden aarrekammioomme.