Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Tekniikka

Hanki nopea langaton laturi hintaan 14,90

Voit nyt saada tyylikkään ja nopean langattoman laturin puhelimellesi, kun tilaat HISTORIA-lehden.

Unelma langattomasta sähkönsiirrosta juontuu aina 1800-luvulta, kun Nikola Tesla testasi sitä kokeissaan. Hänen ideansa koko maailman kattavasta langattomasta sähkönsiirtotekniikasta ei kuitenkaan tuolloin saanut läpimurtoaan.

Ajatus on kuitenkin siitä lähtien kiehtonut lukemattomia tutkijoita, jotka ovat yrittäneet soveltaa Teslan ideaa käytännössä.

Tesla oli edellä aikaansa, mutta nykyään langaton sähkönsiirto on todellisuutta, ja sinäkin voit astua Teslan ideoimaan langattoman sähkön maailmaan.

Ole ajan hermolla HISTORIAn kanssa!

Meillä on sinulle mahtava tarjous. Saat nyt 14,90 eurolla 3 numeroa HISTORIA-lehtä ja uuden langattoman puhelimen laturin. Lisäksi saat vielä erikoisnumeromme aikaansa edellä olleista tiedemiehistä – kuten Nikola Tesla.

Haluan loistotarjouksen HISTORIA-lehdestä + langattomasta laturista

Lataudu itse HISTORIAlla

Langattoman laturin tyylikäs muotoilu sopii kotiin kuin kotiin. Älykkään langattoman tekniikan ansiosta säästyt etsimästä jossakin mytyssä olevaa laturin johtoa silloin, kun sitä kipeimmin tarvitsisit.

”Quick charge” tekee lataamisesta nopeaa, sillä laturissa on tehoa jopa 9 wattia. Voit myös ladata kahta puhelinta samanaikaisesti langattomalla alustalla, eikä puhelimen suojakuorta tarvitse poistaa latauksen ajaksi!

Latausjohdon etsimisestä säästyneen ajan voit käyttää vaikka lähtemällä kanssamme huimalle matkalle menneisyyteen ja tutustumalla keksijöiden neronleimauksiin ja taistelukenttien taktiikoihin – sekä historian ja arkeologian alan uutisiin, jotka avaavat uusia näkökulmia historiaan ja nykypäivään.

Tilaa HISTORIA nyt, niin saat:

  • langattoman älypuhelinlaturin tekniikkaa, joka helpottaa arkeasi
  • ”Aikaansa edellä olleet tiedemiehet” – digitaalisen erikoisnumeron, joka vie aikamatkalle tieteen historiaan
  • 3 numeroa HISTORIA-lehteä – täynnä mielenkiintoisia artikkeleita ja ainutlaatuisia kuvituksia
  • HISTORIE Digitalin rajoittamaton käyttöoikeus ja päivittäin uutta tietoa historian maailmasta – puhelimella, verkkosivustossa ja sovelluksessa

TILAA LEHTI TÄÄLTÄ

Lue myös:

Tiede

Albert Einstein keräsi kadulta tumppeja

2 minuuttia
Tekniikka

Uusi idea uhkasi tuhota Thomas Edisonin menestyksen

14 minuuttia
Aseet

Piiritystornit mahdollistivat mahdottomatkin hyökkäykset

2 minuuttia

Kirjaudu sisään

Tarkista sähköpostiosoite
Salasana vaaditaan
Näytä Piilota

Oletko jo tilaaja? Oletko jo lehden tilaaja? Napsauta tästä

Uusi käyttäjä? Näin saat käyttöoikeuden!

Nollaa salasana

Syötä sähköpostiosoitteesi, niin saat ohjeet salasanasi nollaamiseksi.
Tarkista sähköpostiosoite

Tarkista sähköpostisi

Olemme lähettäneet sinulle sähköpostia osoitteeseen . Siinä on ohjeet, joiden avulla voit nollata salasanasi. Jos et ole saanut sähköpostia, tarkista, että se ei ole joutunut roskapostin joukkoon.

Anna uusi salasana.

Nyt sinun pitää antaa uusi salana. Salasanassa pitää olla vähintään 6 merkkiä. Kun olet luonut uuden sanasanan, sinua pyydetään kirjautumaan sisään palveluun.

Salasana vaaditaan
Näytä Piilota