Hanki nopea langaton laturi hintaan 14,90

Voit nyt saada tyylikkään ja nopean langattoman laturin puhelimellesi, kun tilaat HISTORIA-lehden.

perjantai 15. helmikuuta 2019 teksti HISTORIE

Unelma langattomasta sähkönsiirrosta juontuu aina 1800-luvulta, kun Nikola Tesla testasi sitä kokeissaan. Hänen ideansa koko maailman kattavasta langattomasta sähkönsiirtotekniikasta ei kuitenkaan tuolloin saanut läpimurtoaan. 

Ajatus on kuitenkin siitä lähtien kiehtonut lukemattomia tutkijoita, jotka ovat yrittäneet soveltaa Teslan ideaa käytännössä.

Tesla oli edellä aikaansa, mutta nykyään langaton sähkönsiirto on todellisuutta, ja sinäkin voit astua Teslan ideoimaan langattoman sähkön maailmaan.

Ole ajan hermolla HISTORIAn kanssa!

Meillä on sinulle mahtava tarjous. Saat nyt 14,90 eurolla 3 numeroa HISTORIA-lehtä ja uuden langattoman puhelimen laturin. Lisäksi saat vielä erikoisnumeromme aikaansa edellä olleista tiedemiehistä – kuten Nikola Tesla.

Haluan loistotarjouksen HISTORIA-lehdestä + langattomasta laturista

Lataudu itse HISTORIAlla 

Langattoman laturin tyylikäs muotoilu sopii kotiin kuin kotiin. Älykkään langattoman tekniikan ansiosta säästyt etsimästä jossakin mytyssä olevaa laturin johtoa silloin, kun sitä kipeimmin tarvitsisit. 

”Quick charge” tekee lataamisesta nopeaa, sillä laturissa on tehoa jopa 9 wattia. Voit myös ladata kahta puhelinta samanaikaisesti langattomalla alustalla, eikä puhelimen suojakuorta tarvitse poistaa latauksen ajaksi!

Latausjohdon etsimisestä säästyneen ajan voit käyttää vaikka lähtemällä kanssamme huimalle matkalle menneisyyteen ja tutustumalla keksijöiden neronleimauksiin ja taistelukenttien taktiikoihin – sekä historian ja arkeologian alan uutisiin, jotka avaavat uusia näkökulmia historiaan ja nykypäivään.


 

Tilaa HISTORIA nyt, niin saat:

  • langattoman älypuhelinlaturin tekniikkaa, joka helpottaa arkeasi
  • ”Aikaansa edellä olleet tiedemiehet” – digitaalisen erikoisnumeron, joka vie aikamatkalle tieteen historiaan
  • 3 numeroa HISTORIA-lehteä – täynnä mielenkiintoisia artikkeleita ja ainutlaatuisia kuvituksia
  • käyttöösi HISTORIA-lehden digitaalisen arkiston – pääset lukemaan lehden 12:ta viimeksi ilmestynyttä numeroa.

TILAA LEHTI TÄÄLTÄ

Ehkä sinua kiinnostaa...