Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Valokuvaaja ikuisti Goebbelsin vihan

Natsi-Saksan vaikutusvaltainen propagandaministeri Joseph Goebbels osallistui vuonna 1933 Kansainliiton konferenssiin, kun jokin sai hänen katseensa kovettumaan.

Valokuvaaja muutti Yhdysvaltoihin

Goebbels, joka muun muassa kirjoitti päiväkirjaansa vuonna 1942, että natsien juutalaisvainot olivat ”barbaarisia mutta välttämättömiä”, ei pystynyt peittelemään vihaansa valokuvaajaa kohtaan. Genevessä pidetyssä kansainvälisessä konferenssissa Goebbelsin oli kuitenkin alistuttava juutalaisen kuvattavaksi.

Saksalainen Eisenstaedt muutti parin vuoden päästä Yhdysvaltoihin turvallisuutensa vuoksi.

Kuvassa Joseph Goebbels on Kansainliiton konferenssissa vuonna 1933. Saksan itsetietoinen propagandaministeri oli ollut hyvällä tuulella, mutta tässä kuvassa hän mulkoilee vihamielisesti kameraan ja puristaa tiukasti tuolinsa käsinojaa.

Goebbels oli juuri saanut tietää, että valokuvaaja oli juutalainen Alfred Eisenstaedt.

Mardecortesbaja.com

Lue myös:

Kirjaudu sisään

Tarkista sähköpostiosoite
Salasana vaaditaan
Näytä Piilota

Oletko jo tilaaja? Oletko jo lehden tilaaja? Napsauta tästä

Uusi käyttäjä? Näin saat käyttöoikeuden!

Nollaa salasana

Syötä sähköpostiosoitteesi, niin saat ohjeet salasanasi nollaamiseksi.
Tarkista sähköpostiosoite

Tarkista sähköpostisi

Olemme lähettäneet sinulle sähköpostia osoitteeseen . Siinä on ohjeet, joiden avulla voit nollata salasanasi. Jos et ole saanut sähköpostia, tarkista, että se ei ole joutunut roskapostin joukkoon.

Anna uusi salasana.

Nyt sinun pitää antaa uusi salana. Salasanassa pitää olla vähintään 6 merkkiä. Kun olet luonut uuden sanasanan, sinua pyydetään kirjautumaan sisään palveluun.

Salasana vaaditaan
Näytä Piilota