Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Hitler

Adolf Hitler

Hän oli laiska koulussa ja epäonnistui taiteilijana. Sitten hän löysi erikoiskykynsä kansankiihottajana. Lue kaikki Hitlerin valtaannoususta ja siitä, millainen oli mies, joka muutti Saksan kansallissosialistiseksi diktatuuriksi.

Adolf Hitler – yksityisesti

Murskautuneet taiteilijahaaveet, lääkekaappi täynnä erilaisia lääkkeitä ja huumeita ja ongelmalliset perhesuhteet. Kurkista kanssamme kulissien taakse Adolf Hitlerin yksityiselämään.

Adolf Hitlerin murhayritykset

Adolf Hitleriä vastaan tehtiin yli 40 murhayritystä tai -suunnitelmaa, mutta kukaan hänen vastustajistaan ei päässyt häneen käsiksi. Hitler jatkoi tyytyväisenä elämäänsä ja viihtyi etenkin Berghofiksi kutsutussa huvilassaan.

Adolf Hitlerin kuolema

Huhtikuussa 1945 oli selvää, että Hitlerin unelmat ja natsi-Saksa olivat murskana, ja Führer alkoi valmistautua loppuunsa. Lue kaikki hänen viimeisistä päivistään, hänen hätkähdyttävä testamenttinsa sekä hänen läheistensä silminnäkijäkertomukset lopun ajoista.

Kirjaudu sisään

Tarkista sähköpostiosoite
Salasana vaaditaan
Näytä Piilota

Oletko jo tilaaja? Oletko jo lehden tilaaja? Napsauta tästä

Uusi käyttäjä? Näin saat käyttöoikeuden!

Nollaa salasana

Syötä sähköpostiosoitteesi, niin saat ohjeet salasanasi nollaamiseksi.
Tarkista sähköpostiosoite

Tarkista sähköpostisi

Olemme lähettäneet sinulle sähköpostia osoitteeseen . Siinä on ohjeet, joiden avulla voit nollata salasanasi. Jos et ole saanut sähköpostia, tarkista, että se ei ole joutunut roskapostin joukkoon.

Anna uusi salasana.

Nyt sinun pitää antaa uusi salana. Salasanassa pitää olla vähintään 6 merkkiä. Kun olet luonut uuden sanasanan, sinua pyydetään kirjautumaan sisään palveluun.

Salasana vaaditaan
Näytä Piilota