Aprillipila: Putin on sukua Napoleonille ja Tšingis-kaanille

Venäläistutkijat selvittivät presidentti Putinin perimää ja löysivät hämmästyttävän läheisiä sukulaisuussuhteita joukkoon historiallisia merkkihenkilöitä.

Venäläistutkijat selvittivät presidentti Putinin perimää ja löysivät hämmästyttävän läheisiä sukulaisuussuhteita joukkoon historiallisia merkkihenkilöitä.

Alexey Druzhinyn / EPA / Ritzau Scanpix

Maailman johtajat ovat saaneet huomata vuosien mittaan, että Venäjän presidentti Vladimir Vladimirovitš Putin ei ole ihan Herra-Kuka-Tahansa. Uusi tutkimus voi kuitenkin selittää pitkälti sitä, mistä presidentin erikoislaatuisuus johtuu.

Venäjän tiedeakatemian tutkijaryhmä selvitti Putinin perimän perin pohjin ja vertasi hänen dna:taan tunnettuihin historiallisiin henkilöihin.

”Tämä on mullistavaa! Presidentin dna-profiili vastaa Napoleonia, Caesaria, Aleksanteri Suurta ja Tšingis-kaania, eikä sukulaisuudesta näihin herroihin ole epäilystäkään,” tutkimuksen johtaja Aleksei Kotšytov Venäjän tiedeakatemian alaisesta, Siperiassa sijaitsevasta Solututkimuksen ja genetiikan laitoksesta kertoo.

Tältä Putinin esi-isät näyttivät:

Selityksenä voimakas potenssi

Geogenetiikan professori Aleksei Kotšytov paljastaa, että presidentti Putinin dna-profiili on harvinaista ”alfa-alfa-viriili”-tyyppiä, jollainen on vain muutamalla promillella ihmisistä.

Kotšytov tutkijakollegoineen arvelee, että presidentin sukulaisille on kautta maailmanhistorian ollut ominaista erittäin vahva potenssi, mikä selittää lukuisat historialliset siteet.

Venäläistutkijat ovat hakeneet oikeutta tutkia 120 muuta dna-näytettä muun muassa sellaisilta kuuluisuuksilta kuin Mahatma Gandhi, Vilhelm Valloittaja, Astrid Lindgren ja Chuck Norris, sillä kuten professori Kotšytov sanoo: ”Olemme vakuuttuneita siitä, että Putin polveutuu lähestulkoon kaikista historian merkkihenkilöistä.”