Tytär väittää isäänsä ­sarjamurhaaja Zodiaciksi

Sarjamurhaaja Zodiacin todellinen henkilöllisyys on yhä arvoitus.­ Nyt yhdysvaltalainen Deborah Perez väittää isänsä olleen Zodiac.

Murhatutkijat palasivat toistuvasti rikospaikoille löytääkseen uusia johtolankoja. Mitään ratkaisevaa ei kuitenkaan löytynyt.

Kaliforniassa asuva 47-­vuotias Perez kertoo
lapsena olleensa isänsä,
Guy Ward Hendricksonin,
mukana tämän murharetkillä.
Perez sanoo myös kirjailleensa Zodiacin tunnuksen, tähtäinristikon, mustaan ­huppuun, jota hänen isänsä ­käytti naamiona, sekä auttaneensa kirjoittamaan ja ­postittamaan isänsä poliisille ja lehdille­ lähettämät kirjeet ­murhista. Hän kertoo olleensa lapsellinen seitsemän­vuotias, joka vain seurasi isäänsä. ”Isä sanoi olevansa sairas, ja minä halusin vain auttaa häntä”, Perez selittää.
Vuonna 1993 syöpään ­kuollut Hendrickson oli Perezin ­mukaan pyytänyt kuollessaan anteeksi ”pahoja tekojansa”, mutta Perez ei tiennyt, viitta­siko isä Zodiacina tekemiinsä ­murhiin. Perez sanoo tapah­tumien palanneen hänen ­mieleensä juuri nyt, koska ­
hän tekee ­parhaillaan ­dokumenttia sarjamurhista. Murhaaja, jonka tilillä on vähintään viisi selvittämätöntä murhaa San Franciscon ­seudulla kuusikymmentäluvun lopulla, allekirjoitti poliisille ja lehdistölle lähettämänsä kirjeet nimimerkillä Zodiac.
Poliisi tutkii Perezin lausunnon paikkaansapitävyyttä.