Historian käännekohtia -kirjasarja herättää historian eloon

Historian käännekohtia vie sinut jännittävälle aikamatkalle historian tärkeimpien tapahtumien pyörteisiin.

torstai 9. heinäkuuta 2015

Kirjat kertovat menneistä ajoista vauhdikkaasti ja värikkäästi. Keskipisteessä ovat tapahtumat, jotka ovat muovanneet maailmanhistoriaa niin hyvässä kuin pahassakin. Eloisa kerronta herättää henkiin historian suurimmat sankarit ja pahimmat lurjukset. Yksityiskohtaiset kartat esittelevät taistelukenttien kohtalonhetket ja havainnolliset piirrokset valaisevat uraauurtavien keksintöjen vaikutusta ihmiskunnan elämään.

Historiaa lähietäisyydeltä

Kirjasarjassa lähdetään merille 1500-luvun kaljuunalla, ryömitään ensimmäisen maailmansodan mutaisissa juoksuhaudoissa ja livahdetaan seuraamaan vapaamuurariloosin salaisia seremonioita.
Silminnäkijät kertovat Rooman palosta, Berliinin muurin kaatumisesta ja preerian asuttamisesta.

Laadukkaat kuvasivut

Upeat kuvasarjat esittelevät toisen maailmansodan aikaista arkielämää, entisaikojen mahtavaa Kiinaa ja New Yorkin 1800-luvulla syntyneitä sokkeloisia siirtolaiskortteleita.

Historian käännekohtia tarjoaa sinulle kiehtovan ja viihdyttävän aikamatkan, jonka aikana opit lisää historian merkittävimpien tapahtumien taustoista ja seurauksista.

Kirjasarjan eri osat käsittelevät esimerkiksi Kolmannen valtakunnan nousua ja tuhoa, muinaisen Egyptin faraoita ja jumalia, mustan surman runtelemaa Eurooppaa, Normandian maihinnousua – ja paljon, paljon muuta.

Saat sarjan ensimmäisen osan hintaan 1 euro + postituskulut 1,70 euroa, yhteensä 2,70 euroa – säästä 23,90.


Lue lisää ja tilaa täältä.

Ehkä sinua kiinnostaa...