Perusta löytyi outo kolmisorminen muumion käsi

Sormet ovat 20 sentin pituiset, iho kuivunut ja luut höyhenenkevyet. Käden läheltä löytyi väitetysti myös pitkulainen kallo.

Kädessä on vain kolme sormea, jotka ovat lisäksi epätavallisen pitkiä.

© Brien Foerster/Hidden Inca Tours

Löydöstä tiedotusvälineille kertonut Brien Foerster väittää saaneensa kummallisen käden henkilöltä, joka oli löytänyt sen vuonna 2016 luolastosta inkojen muinaisen pääkaupungin Cuscon läheltä.

Hänen mukaansa käden läheltä löytyi myös pitkulainen kallo sekä pienikokoinen muumio.

Kyseessä on joko sensaatio tai tarkoituksellinen huijaus, kirjoittivat Express ja muut brittimediat, jotka ovat viime päivinä uutisoineet Perusta löydetystä mystisestä kädestä.

Avaruusolento vai inkamuumio?

Brien Foerster, joka on valtaosan elämästään yrittänyt löytää todisteita avaruusolennoista ja niiden vierailuista Maassa, väittää, että perulainen lääkäri on tutkinut käden Cuscossa. Lääkärin nimeä hän ei ole paljastanut.

Lääkärin mukaan käsi on ”biologinen” ja se koostuu oikeista luista, ihosta ja kynsistä. Lisäksi röntgenkuvista paljastui, että käden jokaisessa sormessa on kuusi luuta, kun ihmisen sormissa niitä on kolme.

Foerster kertoi lääkärin todenneen, että käsi on kuulunut joko ihmisen varhaiselle esivanhemmalle tai jollekin vieraalle elämänmuodolle.

DNA-testeillä selvyyttä asiaan

Moni suhtautuu epäillen Foersterin kertomukseen, sillä paljon kysymyksiä on jäänyt vastaamatta: Miksi käden tarkkaa löytöpaikkaa ei kerrota? Miksi käden tutkinut lääkäri ei halua antaa nimeään julkisuuteen? Miksi Foerster ei ole vienyt kättä tutkittavaksi johonkin tunnustettuun yliopistoon?

Foerster on luvannut, että kädelle tehdään DNA-analyysi ja radiohiiliajoitus Yhdysvalloissa vuoden 2017 kuluessa.