Uusi lehti: Soturit saalistivat verta

Asteekkien armottomat jaguaarisoturit saivat viholliset vapisemaan kauhusta. Jaguaarisoturien tärkein tehtävä oli hankkia sotavankeja verisiin uhrimenoihin.

tiistai 25. heinäkuuta 2017

Uusi HISTORIA on ilmestynyt!

Haluatko tilata Historian? Katso tästä parhaat tarjoukset

HISTORIAN vuoden 12. numerosta voit lukea muun muassa näistä aiheista:

Hitler aineissa

Theodor Morell pääsi Hitlerin luottolääkäriksi parannettuaan tämän sitkeät vatsavaivat. Hän hoiti tätä monenlaisilla aineilla, joiden piti auttaa muun muassa Führerin keskittymis- ja potenssi-vaikeuksiin. Hitler jäi nopeasti koukkuun Morellin ”lääkkeisiin” ja johdatti Saksan sotaan vahvassa metamfetamiinipöllyssä.

Tilaa HISTORIA kotiin

Haluatko tilata Historian? Katso tästä parhaat tarjoukset

50000 poltettiin roviolla

Heidän väitettiin harrastaneen seksiä paholaisen kanssa, käyttäneen taioissaan kuolleiden vauvojen rasvaa ja noituneen viattomia ihmisiä mustalla magialla. Noituus oli vuosisatojen ajan pahin rikos, johon nainen saattoi langeta, ja jos hän joutui siitä syytteeseen, hän päättyi lähes poikkeuksetta roviolle.

Jumalten janon sammuttajat

Asteekkien pelottomat ja säälimättömät jaguaarisoturit herättivät vihollisissa kauhua 200 vuoden ajan. Taisteluissa heidän tärkein tehtävänsä oli hankkia sotavankeja, joita tarvittiin asteekkien raakoihin uhrimenoihin.

Matkakohteena antiikin Kreikka

Ajanlaskumme alun aikoihin varakkaat roomalaiset matkustivat mielellään lomalle tai opintomatkalle Kreikkaan. He ihailivat Kreikan sivistystä, kulttuuria ja loistokasta historiaa. Lähde mukaan aikamatkalle 150-luvun Kreikkaan!

Etkö vielä ole tilaaja? Näin saat lehden

  • Osta lehtipisteestä 9,95 eurolla.
  • Tilaa lehti. Esimerkiksi 3 numeroa hintaan 4,90 euroa.

Ehkä sinua kiinnostaa...