Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Historianet.fi-sivusto - Uusi lehti

Tieteen Kuvalehti Historia numero 4/2012

Historia numero 4/2012 on ilmestynyt. Lue höyrykoneesta, keksinnöstä, joka muutti maailman. Tutustu myös Tyynenmeren sodassa käytyyn Tarawan taisteluun sekä laukaustenvaihtoon O.K. Corralin vuokratallin edessä.

Historian numerossa 4/2012 on muun muassa seuraavat artikkelit:

Täyttä höyryä maailmalle

”Turha tuhlata aikaa tuollaiseen”, sanottiin Thomas Newcomenille hänen höyrykokeistaan. Onneksi Newcomen ei lotkauttanut korvaansa moiselle neuvolle, ja vuonna 1712 hänen maailman mullistava höyrykoneensa oli valmis.

Tarawan taistelu

Yhdysvallat odotti nopeaa voittoa lähettäessään maihinnousujoukkonsa japanilaisia vastaan Tarawan atollille. Ankara vastarinta yllätti yhdysvaltalaiset, ja alkoi 76 tuntia kestänyt painajainen.

Tombstonen laukaukset

Lokakuu, 1881: Lainsuojattomien ja Earpin veljesten välinen konflikti johti Villin lännen kuuluisimpaan aseelliseen taisteluun Tombstonen pikkukaupungissa Arizonassa.

Osta tai tilaa Historia

Osta lehtikioskista. Irtonumeron hinta on 8,50 euroa.

Voit myös tilata Historian kotiin, saat 2 ensimmäistä numeroa hintaan 6,90 euroa. Kaupan päälle saat lahjan. Lue lisää ja tilaa tästä.

Lue myös:

Uusi lehti

Tieteen Kuvalehti Historia numero 2/2012

1 minuuttia
Uusi lehti

Tieteen Kuvalehti Historia numero 6/2012

1 minuuttia
Uusi lehti

Tieteen Kuvalehti Historia numero 3

2 minuuttia

Kirjaudu sisään

Tarkista sähköpostiosoite
Salasana vaaditaan
Näytä Piilota

Oletko jo tilaaja? Oletko jo lehden tilaaja? Napsauta tästä

Uusi käyttäjä? Näin saat käyttöoikeuden!

Nollaa salasana

Syötä sähköpostiosoitteesi, niin saat ohjeet salasanasi nollaamiseksi.
Tarkista sähköpostiosoite

Tarkista sähköpostisi

Olemme lähettäneet sinulle sähköpostia osoitteeseen . Siinä on ohjeet, joiden avulla voit nollata salasanasi. Jos et ole saanut sähköpostia, tarkista, että se ei ole joutunut roskapostin joukkoon.

Anna uusi salasana.

Nyt sinun pitää antaa uusi salana. Salasanassa pitää olla vähintään 6 merkkiä. Kun olet luonut uuden sanasanan, sinua pyydetään kirjautumaan sisään palveluun.

Salasana vaaditaan
Näytä Piilota