Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Juutalaispoika piiloutui Hitlerin armeijaan ūüéß

16-vuotias Solomon Perel oli paossa Saksan juutalaisvainoja, kun h√§n joutui Saksan armeijan k√§siin. H√§t√§valhe pelasti h√§nen henkens√§, mutta seuraavat nelj√§ vuotta h√§n palveli Saksan armeijassa. Kuuntele uskomaton tarina t√§√§lt√§ ūüĎá

U.S. Holocaust Memorial Museum & Imageselect

Solomon Perel oli keskellä painajaista. Hän oli joutunut HItlerin sotilaiden käsiin, ja oli vain ajan kysymys, milloin hän paljastuisi juutalaiseksi.

Viime hetkellä Solomon kielsi olevansa juutalainen ja väitti hätäpäissään olevansa etnisesti saksalainen ja pelasti siten henkensä, mutta hätävalheensa vuoksi hän päätyi Hitlerjugendiin.

Kuuntele tarina juutalaisnuorukaisesta, joka huijasi natseja kerta toisensa jälkeen.

Lue myös:

Kirjaudu sisään

Tarkista sähköpostiosoite
Salasana vaaditaan
Näytä Piilota

Oletko jo tilaaja? Oletko jo lehden tilaaja? Napsauta tästä

Uusi käyttäjä? Näin saat käyttöoikeuden!

Nollaa salasana

Syötä sähköpostiosoitteesi, niin saat ohjeet salasanasi nollaamiseksi.
Tarkista sähköpostiosoite

Tarkista sähköpostisi

Olemme lähettäneet sinulle sähköpostia osoitteeseen . Siinä on ohjeet, joiden avulla voit nollata salasanasi. Jos et ole saanut sähköpostia, tarkista, että se ei ole joutunut roskapostin joukkoon.

Anna uusi salasana.

Nyt sinun pitää antaa uusi salana. Salasanassa pitää olla vähintään 6 merkkiä. Kun olet luonut uuden sanasanan, sinua pyydetään kirjautumaan sisään palveluun.

Salasana vaaditaan
Näytä Piilota