Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Jim Jones muutti siirtokunnan joukkohaudaksi ūüéß

Jim Jones lupasi tehd√§ Jonestownista paratiisin maan p√§√§ll√§. Siirtokunnassa aivopesu ja v√§kivalta olivat kuitenkin arkip√§iv√§√§, ja kun sit√§ uhkasi virallinen tutkinta, Jonesin pime√§ puoli paljastui kaikessa karmeudessaan. Kuuntele tarina t√§√§lt√§ ūüĎá

Getty images & Jonestown Institute

Huhut vapaudenriistosta, aivopesusta ja väkivallasta velloivat Jonestownissa Guyanassa elävän Kansan temppelin uskonlahkon ympärillä.

Kun kongressiedustaja saapui siirtokuntaan tarkastusk√§ynnille lehdist√∂ mukanaan 18. marraskuuta 1978, er√§√§n toimittajan k√§teen tungettiin vaivihkaa lappu, jossa luki: ‚ÄĚAuttakaa meid√§t pakoon Jonestownista.‚ÄĚ

Lahkon johtajalla Jim Jonesilla oli kuitenkin omat suunnitelmansa.

Kuuntele 0 eurolla ūüéß

Jonestownin draaman lisäksi ulottuvillasi on sovelluksemme koko äänimaailma, ja sovelluksen voit tietenkin ladata ilmaiseksi.

Lue myös:

Kirjaudu sisään

Tarkista sähköpostiosoite
Salasana vaaditaan
Näytä Piilota

Oletko jo tilaaja? Oletko jo lehden tilaaja? Napsauta tästä

Uusi käyttäjä? Näin saat käyttöoikeuden!

Nollaa salasana

Syötä sähköpostiosoitteesi, niin saat ohjeet salasanasi nollaamiseksi.
Tarkista sähköpostiosoite

Tarkista sähköpostisi

Olemme lähettäneet sinulle sähköpostia osoitteeseen . Siinä on ohjeet, joiden avulla voit nollata salasanasi. Jos et ole saanut sähköpostia, tarkista, että se ei ole joutunut roskapostin joukkoon.

Anna uusi salasana.

Nyt sinun pitää antaa uusi salana. Salasanassa pitää olla vähintään 6 merkkiä. Kun olet luonut uuden sanasanan, sinua pyydetään kirjautumaan sisään palveluun.

Salasana vaaditaan
Näytä Piilota