Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Historianet.fi-sivusto - Tilaus

HISTORIAsta

HISTORIA-lehti vie sinut yhdellä napin painalluksella aikamatkalle menneisyyteen – toisen maailmansodan rintamille, viikinkien retkille ja egyptiläisiin temppeleihin.

HISTORIA myös opettaa elävillä artikkeleillaan ja upeilla kuvillaan. Havainnollistamme keksintöjen periaatteita ja tekniikkaa sekä taistelukenttien taktiikoita suurilla kuvituksilla ja kerromme tärkeimmät uutiset arkeologisista löydöistä.

Tietoa, näkemyksiä ja historiallisia tapahtumia voidaan välittää myös viihdyttävästi ja mielenkiintoisesti – luotettavuuden ja totuudenmukaisuuden kärsimättä piiruakaan.
Se edellyttää kuitenkin erityisiä keinoja. Kun sanat eivät riitä, on visuaalisuuden vuoro.

Juuri tämä tekstin ja kuvan läheinen liitto on meille tunnusomaista. Riippumatta siitä, luetko mieluummin lehteä vai seikkailet digitaalisessa maailmassamme, saat huomata, että käsittelemme aiheemme perusteellisesti huolellisesti työstetyillä teksteillä ja selittävillä kuvituksilla.

Olemme jakaneet kertomisen ilon ja vaikuttavia matkoja menneisyyteen kokonaisen sukupolven kanssa.

Toivotamme myös sinut tervetulleeksi. Lupaamme, että viihdyt – ja teet meidät viisaammaksi jokaisella käynnilläsi.

Lue myös:

Kirjaudu sisään

Tarkista sähköpostiosoite
Salasana vaaditaan
Näytä Piilota

Oletko jo tilaaja? Oletko jo lehden tilaaja? Napsauta tästä

Uusi käyttäjä? Näin saat käyttöoikeuden!

Nollaa salasana

Syötä sähköpostiosoitteesi, niin saat ohjeet salasanasi nollaamiseksi.
Tarkista sähköpostiosoite

Tarkista sähköpostisi

Olemme lähettäneet sinulle sähköpostia osoitteeseen . Siinä on ohjeet, joiden avulla voit nollata salasanasi. Jos et ole saanut sähköpostia, tarkista, että se ei ole joutunut roskapostin joukkoon.

Anna uusi salasana.

Nyt sinun pitää antaa uusi salana. Salasanassa pitää olla vähintään 6 merkkiä. Kun olet luonut uuden sanasanan, sinua pyydetään kirjautumaan sisään palveluun.

Salasana vaaditaan
Näytä Piilota