Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Historian rikokset: Sarjamurhat aurinkoisessa Kaliforniassa

Elämä Kaliforniassa on hieman leppoisampaa – ilma on lämmin, vaatteet kevyitä ja ilmapiiri rento. 70- ja 80-luvulla kauhu kuitenkin hiipi ”The Golden Stateen”.

Huolettomalla 70-luvulla Kaliforniaa alkoi piinata todellinen sarjamurhaepidemia, ja poliisi vaikutti täysin voimattomalta.

Vuoden historian rikossarja ”Murhia auringossa” vie sinut paikkaan, jossa aurinko paistaa aina mutta jonka murhatilastot heittävät synkän varjon iloisen ilmapiirin ylle.

Luvassa seuraavaa:

Julmimmat sarjamurhaajat muuttivat Kalifornian kadut suoranaiseksi painajaiseksi sekä poliisille että paikallisille asukkaille.

”The Golden Staten” eli kultaisen osavaltion pimeällä puolella ulkoisesti hurmaavat sarjamurhaajat murhasivat prostituoituja, häpäisivät uhrejaan ja jättivät saatanallisia viestejä.

Esimerkiksi ”Dating Game Killer” osallistui yhdysvaltalaiseen deittiohjelmaan ja hurmasi niin visailuun osallistuneet naiset kuin yleisönkin. Hymyn ja nokkelien kommenttien taakse piiloutui kuitenkin sarjamurhaaja, jolla oli useita ihmishenkiä omallatunnollaan.

Hanki vuoden hermoja raastavimmat rikokset 0 eurolla

Ja vielä lisää rikostarinoita

Tiedämme, että rikostarinat ovat HISTORIAn suosituinta luettavaa, ja tottahan toki haluamme tarjota lukijoillemme sitä mitä he haluavat.

Siksi saat myös viime vuoden ”Pohjolan murhat”, jossa kerroimme Pohjoismaita 1900-luvun alkupuolella kuohuttaneista rikostapauksista.

JA olemme antaneet tarinoille äänen, jotta sinä voit vain rentoutua ja nauttia kuuntelusta (ja jos ihan rehellisiä ollaan – ehkä vähän järsiä kynsiäsi jännityksestä 😉)

Lisäksi voit tilata LEHDEN erikoishintaan

Pääsiäisen kunniaksi olemme laatineet erityisen hyvän tarjouksen sinulle, joka haluat vilkaista myös, mitä painettu lehtemme tarjoaa.

Saat siis 2 numeroa HISTORIA-lehteä kotiin kuljetettuna + digirikossarjat ”Murhia auringossa” ja ”Pohjolan murhat".

HINTA SINULLE ON 5,50 euroa

Säästät siis kaikkiaan 16,90 euroa

Tarjous on voimassa vain rajoitetun ajan! Tilaa viimeistään: 7. huhtikuuta 2021.

Lue myös:

Kirjaudu sisään

Tarkista sähköpostiosoite
Salasana vaaditaan
Näytä Piilota

Oletko jo tilaaja? Oletko jo lehden tilaaja? Napsauta tästä

Uusi käyttäjä? Näin saat käyttöoikeuden!

Nollaa salasana

Syötä sähköpostiosoitteesi, niin saat ohjeet salasanasi nollaamiseksi.
Tarkista sähköpostiosoite

Tarkista sähköpostisi

Olemme lähettäneet sinulle sähköpostia osoitteeseen . Siinä on ohjeet, joiden avulla voit nollata salasanasi. Jos et ole saanut sähköpostia, tarkista, että se ei ole joutunut roskapostin joukkoon.

Anna uusi salasana.

Nyt sinun pitää antaa uusi salana. Salasanassa pitää olla vähintään 6 merkkiä. Kun olet luonut uuden sanasanan, sinua pyydetään kirjautumaan sisään palveluun.

Salasana vaaditaan
Näytä Piilota