Video: Katso Hasaki-veitseä tositoimissa:
Tämän vuoksi joka keittiössä pitäisi olla Hasaki-veitset
Veitsissä käytetyn terässekoituksen sulamispiste on 1 400–1450 astetta. Sen ansiosta teräs on vahvaa, veitset pystyy teroittamaan erittäin teräviksi ja ne kestävät kauemmin.
Settiin kuuluu:
Nakiri, klassinen, painava keittöveitsi. Sopii kasvisten silppuamiseen ja viipalointiin. Pituus 30 senttiä.
Yanagiba, kokkiveitsi, jonka joustava terä sopii niin lihan kuin kalan leikkaamiseen. Pituus 32 senttiä.
Veitsien kahvat ovat kaunista pakkapuuta, joka tuntuu mukavalta kädessä ja on kiillotettu kolme kertaa kestävyyden lisäämiseksi.
Nyt saat siis 2 numeroa HISTORIA-lehteä ja veitsisetin hintaan vain 9,90 euroa.
Kun tilaat HISTORIAn nyt, saat:
- 2 numeroa HISTORIA-lehteä täynnä mukaansatempaavia kertomuksia ja maailmanhistorian tärkeimpiä tapahtumia
- Lisäbonuksena: ”Villit, verenhimoiset viikingit", ainutlaatuisen digitaalisen erikoisnumeron viikinkien maailmasta
- Pääsyn HISTORIA Digitaliin – jossa voit muun muassa kuunnella lukuisia ääniartikkeleita
- Ja tietenkin: Hasaki-veitsisetin, johon kuuluu kaksi superterävää keittiöveistä – yleisveitsi ja kokkiveitsi.
Kaikki tämä maksaa vain 9,90 euroa