Eurooppa liekeissä

EUROOPPA LIEKEISSÄ: Uusi HISTORIA-kirjasarja

EUROOPPA LIEKEISSÄ on ainutlaatuinen kirjasarja toisesta maailmansodasta. Monet tapahtumista ovat tuttuja, mutta tällä kertaa ne tulevat entistä lähemmäksi silminnäkijäkertomusten ja ennen näkemättömien kuvien avulla.

EUROOPPA LIEKEISSÄ on kirjasarja, johon kuuluu 12 täysin uutta kirjaa.

Kaikki kirjat sisältävät dramaattisia kertomuksia sodan ratkaisevista tapahtumista, ja sarja on laadittu yhteistyössä tunnettujen tutkijoiden ja kirjoittajien kanssa.

Mietitkö, miten tavalliset ihmiset kokivat toisen maailmansodan?

  • Tieteen Kuvalehti Historian uudessa suuressa kirjasarjassa tutustumme läheisesti toiseen maailmansotaan. Viimeiset elossa olevat silminnäkijät kertovat kokemuksistaan sodan aikana, ja tapaamme siviilejä ja sotilaita kaikilta rintamilta.

Oletko pohtinut, miten tietyt päätökset muuttivat sodan kulkua?

  • Alkuperäisten asiakirjojen, mukaansatempaavien kirjeiden ja uusien syväluotaavien asiantuntijoiden haastatteluiden kautta pääset tutustumaan lähietäisyydeltä niihin dramaattisiin tapahtumiin, jotka ratkaisivat historian suurimman sodan.

Saat EUROOPPA LIEKEISSÄ ‑sarjan ensimmäisen kirjan Taistelu Pohjolasta hintaan vain 1 € + postituskulut 1,70 €, yhteensä 2,70 €.

Ensimmäisen kirjan jälkeen saat joka 4. viikko uuden osan EUROOPPA LIEKEISSÄ -sarjasta jatkuvana tilauksena – tietenkin niin kauan kuin itse haluat.

Video

Kirjasarjan ensimmäinen kirja on nimeltään Taistelu Pohjolasta

Tässä kirjassa pääset tutustumaan siihen, miten Pohjolasta tuli Euroopan suurvaltojen taistelukenttä vuonna 1939.

  • Hitler haluaa hinnalla millä hyvänsä varmistaa itselleen satamat Norjan pitkällä rannikolla sekä ruotsalaisen rautamalmin saatavuuden, ja Stalin haluaa valloittaa Suomen, koska pelkää hyökkäystä Neuvostoliittoon pohjoisen naapurinsa kautta.
  • Seuraa suomalaisten ja norjalaisten taistelua vapaudesta lähietäisyydeltä.

Kirjassa Taistelu Pohjolasta on edellä mainittujen kertomusten lisäksi monia muita mukaansatempaavia tarinoita, joiden kertojina ovat viimeiset elossa olevat silminnäkijät. Lisäksi kirja sisältää upeita kuvituksia, alkuperäisiä sodanaikaisia väritettyjä valokuvia ja paljon muuta.

Perehdy toiseen maailmansotaan ja opi uutta

Sarjan jokaisessa kirjassa pääsemme tutustumaan lähietäisyydeltä sodan dramaattisimpiin tapahtumiin ja tapaamme ihmisiä, jotka näkivät kaiken omin silmin.

Jokaisessa osassa tapaat maailman johtaviin kuuluvan asiantuntijan, joka selittää kirjan toimittajan tekemässä haastattelussa sodan kulkua, ja esittelemme ja selvitämme sodan ratkaisevien asiakirjojen merkityksen.

Esimerkiksi sarjan 4. osassa Historian suurin taistelu pääset perehtymään silminnäkijöiden hiuksia nostattavan eläviin kertomuksiin maailman historian pisimmän rintaman molemmilta puolilta, kun Hitlerin hyvin varustellut joukot hyökkäsivät Stalinin Neuvostoliittoon kesäkuussa 1941.

EUROOPPA LIEKEISSÄ perehdyttää sinut toiseen maailmansotaan lähietäisyydeltä.

Silminnäkijöiden kertomusten, ainutlaatuisten väritettyjen kuvien, alkuperäisten asiakirjojen ja asiantuntijoiden haastattelujen avulla olemme laatineet kirjasarjan, joka perehdyttää sinut toisen maailmansodan tapahtumiin lähietäisyydeltä.

Luvassa on kirjasarja, jollaista et ole ennen nähnyt. Tämä on kirjasarja, joka tarjoaa mielenkiintoista ja ainutlaatuista luettavaa tuntikausiksi!

P.S. EUROOPPA LIEKEISSÄ ‑kirjasarjan tilaus ei ole sitova ja voit perua tilauksesi milloin tahansa.