Muutamia paikkoja jäljellä: Haluatko lähteä Jordaniaan syksyllä?

Nyt on aika varmistaa paikkasi, jos haluat mukaan upealle elämysmatkallemme Jordaniaan. Paikkoja on nimittäin jäljellä enää muutamia.

perjantai 8. maaliskuuta 2019 teksti HISTORIA

Jordanian historia on kiehtova, ja juuri nyt sinulla on verraton mahdollisuus kokea ainutlaatuinen maa yhdessä BONNIER EXPEDITIONSIN kanssa.

Lokakuussa 2019 lähdemme maagiselle matkalle Jordaniaan

Kun varaat matkan Jordaniaan, varmistat itsellesi elämäsi kokemuksen. Pääset näkemään Petran ihmeet omin silmin ja kellumaan Kuollessameressä ja saat ammattiarkeologien luennoista runsaasti tietoa kotiin vietäväksi.

Matkan kokemuksiin lukeutuvat muun muassa nämä...

  • Retki Petran kalliokaupunkiin – ja maailman seitsemänteen ihmeeseen. Älä jätä näkemättä Al Khaznehia, niin sanottua Aarrearkkua, jonka julkisivu kohoaa 40 metrin korkeuteen, tai amfiteatteria, jossa on tilaa 3 000 katsojalle.
  • Vierailu yhdessä maailman parhaiten säilyneistä roomalaisista provinssikaupungeista ja tutustuminen Kerakin ristiritareiden linnoitukseen.
  • Luennot, joita pitää muun muassa retkelle osallistuva ruotsalainen arkeologi Richard Holmgren. Hän kertoo kaivauksistaan Petrassa ja Kuolleenmeren ympäristössä.
  • Romanttinen illallinen avoimen taivaan alla valaistussa "Pikku-Petrassa".
  • Majoittuminen yhdessä Jordanian parhaimmista hotelleista, paikallisten herkkujen syöminen ja elämästä nauttiminen, sillä me huolehdimme kaikista käytännön asioista...

HUOM! Olemme saaneet poikkeuksellisesti luvan matkustaa historiallisella höyryjunalla pitkin Hijaz-rautatietä, jonka itse Arabian Lawrence räjäytti ilmaan 1. maailmansodan aikana. Se on kokemus, joka suodaan melko harvoille.

Varaa matkasi nyt

Ehkä sinua kiinnostaa...