Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Historianet.fi-sivusto

Koko maailmanhistoria ulottuvillasi – ensimmäinen kuukausi ilmaiseksi

Ajastasi kuluu odotteluun keskimäärin 20 tuntia viikossa – mikset käyttäisi niitä jotenkin järkevästi? HISTORIAn uudessa digitaalisessa maailmassa voit viisastua odotellessasi – puhelimesi, tietokoneesi tai sovelluksemme parissa. Juuri nyt saat ensimmäisen kuukauden ilmaiseksi

HISTORIAn digitaalisten palvelujen tilaajana koko maailmanhistoria on ulottuvillasi – juuri silloin kuin sinulle sopii.

Verkkosivustomme tarjoaa syväluotaavia lukukokemuksia ja upeita kuvituksia, jotka vievät sinut tapahtumien keskipisteeseen. Sovelluksessa painat vain PLAY-nappulaa, ja maailmahistoria soljuu suoraan korviisi ammattilaisten lukemina artikkeleina. Ja uusimmat arkeologiset löydöt kilahtavat puhelimeesi päivittäin.

Lisäksi saat persoonallisuustestejä, silminnäkijäkertomuksia, videoita ja historiallisia oppaita maailman suurkaupunkeihin. Kaikki käytettävissäsi silloin kuin se sinulle parhaiten sopii: puhelimessasi, tabletillasi tai tietokoneellasi.

Meidän maailmamme:

Käytä missä ja milloin vaan

Tieto ei ole sidottu yhteen paikkaan. Käytitpä sitten verkkosivustoamme tai sovellustamme, sinulla on rajoittamaton digitaalinen pääsy lehtiemme sisältöön, jo ennen kuin lehti ilmestyy myyntiin.


Päivityksiä ja uutisia joka päivä

Uutta jopa päivä. Päivitämme jatkuvasti sisältöä uusilla löydöillä ja havainnoilla, silminnäkijäkertomuksilla, tausta-artikkeleilla, infografiikoilla, videoilla ja paljon muulla.


Maailmanhistoriaa suoraan korviisi!

Sovelluksessamme voit kuunnella artikkeleita luettuina vaikka ollessasi tien päällä. Kuuntele autossa, kävelyllä tai ollessasi ostoksilla. Sinun täytyy vain hakea HISTORIA sovelluskaupastasi.


Ainutlaatuista ekstrasisältöä

Tutustu tarinoidemme alkuperäisiin lähdemateriaaleihin ja katso videoita, animaatioita ja interaktiivisia kuvituksia, jotka elävöittävät lehdessä jo ilmestyneitä artikkeleita.


Käyttöoikeus laajaan arkistoon

Pääset tutkimaan koko HISTORIAn valtavaa arkistoa. Voit löytää juuri itseäsi kiinnostavat jutut eri kategorioista, kuten toinen maailmansota, viikingit, arkeologia, yhteiskunta, kulttuuri ja uskontojen historia.


Sukella suosikkiaiheisiisi

Haluatko perehtyä lempiaiheisiisi helposti yhdessä paikassa? Merkitse suosikkisi kirjanmerkillä ja tallenna parhaat sisällöt luettavaksi myöhemmin.


Mutta – entä jos olen jo tilaaja?

Jos olet jo HISTORIA-printtilehden tilaaja mutta et ole luonut käyttäjätunnusta ja salasanaa digitaaliseen maailmaamme, voit tehdä sen tässä.

Käyttäjätunnuksesi ja salasanasi on sama sivustossamme ja sovelluksessa.


Lue myös:

Kirjaudu sisään

Tarkista sähköpostiosoite
Salasana vaaditaan
Näytä Piilota

Oletko jo tilaaja? Oletko jo lehden tilaaja? Napsauta tästä

Uusi käyttäjä? Näin saat käyttöoikeuden!

Nollaa salasana

Syötä sähköpostiosoitteesi, niin saat ohjeet salasanasi nollaamiseksi.
Tarkista sähköpostiosoite

Tarkista sähköpostisi

Olemme lähettäneet sinulle sähköpostia osoitteeseen . Siinä on ohjeet, joiden avulla voit nollata salasanasi. Jos et ole saanut sähköpostia, tarkista, että se ei ole joutunut roskapostin joukkoon.

Anna uusi salasana.

Nyt sinun pitää antaa uusi salana. Salasanassa pitää olla vähintään 6 merkkiä. Kun olet luonut uuden sanasanan, sinua pyydetään kirjautumaan sisään palveluun.

Salasana vaaditaan
Näytä Piilota