Koko maailmanhistoria ulottuvillasi – ensimmäinen kuukausi ilmaiseksi

Ajastasi kuluu odotteluun keskimäärin 20 tuntia viikossa – mikset käyttäisi niitä jotenkin järkevästi? HISTORIAn uudessa digitaalisessa maailmassa voit viisastua odotellessasi – puhelimesi, tietokoneesi tai sovelluksemme parissa. Juuri nyt saat ensimmäisen kuukauden ilmaiseksi

HISTORIAn digitaalisten palvelujen tilaajana koko maailmanhistoria on ulottuvillasi – juuri silloin kuin sinulle sopii.

Verkkosivustomme tarjoaa syväluotaavia lukukokemuksia ja upeita kuvituksia, jotka vievät sinut tapahtumien keskipisteeseen. Sovelluksessa painat vain PLAY-nappulaa, ja maailmahistoria soljuu suoraan korviisi ammattilaisten lukemina artikkeleina. Ja uusimmat arkeologiset löydöt kilahtavat puhelimeesi päivittäin.

Lisäksi saat persoonallisuustestejä, silminnäkijäkertomuksia, videoita ja historiallisia oppaita maailman suurkaupunkeihin. Kaikki käytettävissäsi silloin kuin se sinulle parhaiten sopii: puhelimessasi, tabletillasi tai tietokoneellasi.

Meidän maailmamme:

Käytä missä ja milloin vaan

Tieto ei ole sidottu yhteen paikkaan. Käytitpä sitten verkkosivustoamme tai sovellustamme, sinulla on rajoittamaton digitaalinen pääsy lehtiemme sisältöön, jo ennen kuin lehti ilmestyy myyntiin.


Päivityksiä ja uutisia joka päivä

Uutta jopa päivä. Päivitämme jatkuvasti sisältöä uusilla löydöillä ja havainnoilla, silminnäkijäkertomuksilla, tausta-artikkeleilla, infografiikoilla, videoilla ja paljon muulla.


Maailmanhistoriaa suoraan korviisi!

Sovelluksessamme voit kuunnella artikkeleita luettuina vaikka ollessasi tien päällä. Kuuntele autossa, kävelyllä tai ollessasi ostoksilla. Sinun täytyy vain hakea HISTORIA sovelluskaupastasi.


Ainutlaatuista ekstrasisältöä

Tutustu tarinoidemme alkuperäisiin lähdemateriaaleihin ja katso videoita, animaatioita ja interaktiivisia kuvituksia, jotka elävöittävät lehdessä jo ilmestyneitä artikkeleita.


Käyttöoikeus laajaan arkistoon

Pääset tutkimaan koko HISTORIAn valtavaa arkistoa. Voit löytää juuri itseäsi kiinnostavat jutut eri kategorioista, kuten toinen maailmansota, viikingit, arkeologia, yhteiskunta, kulttuuri ja uskontojen historia.


Sukella suosikkiaiheisiisi

Haluatko perehtyä lempiaiheisiisi helposti yhdessä paikassa? Merkitse suosikkisi kirjanmerkillä ja tallenna parhaat sisällöt luettavaksi myöhemmin.


Mutta – entä jos olen jo tilaaja?

Jos olet jo HISTORIA-printtilehden tilaaja mutta et ole luonut käyttäjätunnusta ja salasanaa digitaaliseen maailmaamme, voit tehdä sen tässä.

Käyttäjätunnuksesi ja salasanasi on sama sivustossamme ja sovelluksessa.