Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Historianet.fi-sivusto

Käyttöehdot

Käyttöehdot

Hyvä käyttäjä

Pyrimme siihen, että sivusto on mahdollisimman korkeatasoinen, ja siksi sen aineistoa käydään läpi jatkuvasti ja tietoja tarkistetaan. Silti joskus saattaa käydä niin, että jokin virhe on jäänyt huomaamatta. www.Historianet.fi ei vastaa palvelussa olevan virheellisen, puutteellisen tai tulkinnanvaraisen tiedon käyttämisestä asiakkaalle mahdollisesti aiheutuvista vahingoista.

Ulkopuoliset linkit

Sivustossa www.Historianet.fi on linkkejä sivustoihin, jotka eivät ole Bonnier Publications International AS:n tuottamia. Emme vastaa toisen palveluntarjoajan palvelusta tai sisällöstä.

Tekijänoikeus

Ellei toisin ole mainittu, Historia on oikeudet kaikkeen sivustossa olevaan aineistoon. Aineistoa ei saa käyttää kaupallisiin tarkoituksiin. Sivuston aineistoa saa lainata ainoastaan, jos lähde on selvästi mainittu. Aineiston kaupallinen käyttö vaatii Historia hyväksynnän:
Bonnier Publications,
Historia,
PL 1005,
00241 Helsinki

Tietojen luovuttaminen

Bonnier Publications -konserni ja sen tytäryhtiöt tai liikekumppanit eivät luovuta käyttäjän tietoja yhtiöiden ulkopuolelle ilman käyttäjän lupaa muuten kuin alla mainituissa tilanteissa.
Jotkin sivustossa olevat palvelut on tuotettu yhteistyössä jonkin toisen yrityksen kanssa. Kun käyttäjä on rekisteröitynyt sivustoon ja käyttää tällaista palvelua, sekä Bonnier Publications -konserni että palvelun tuottanut yritys saa kyseisen palvelun yhteydessä kerätyt tiedot.

Lisäksi Bonnier Publications -konserni tekee yhteistyötä muiden yritysten kanssa. Kyseessä voi olla lähetysten käsittely ja toimittaminen, asiakastuki, maksusuoritusten käsittely tai tilastojen tekeminen. Nämä palveluntarjoajat saavat käyttöönsä käyttäjien henkilötietoja vain niiltä osin kuin se palvelun suorittamisen kannalta on tarpeellista. Yritysten on pidettävä tiedot salassa, eivätkä ne saa käyttää niitä muihin tarkoituksiin.

Käyttöehtojen muuttaminen

Näitä käyttöehtoja sovelletaan kaikkiin Bonnier Publications -konsernin ylläpitämiin palveluihin, jollei sopijapuolten välillä kirjallisesti toisin sovita. Bonnier Publications -konserni on oikeutettu muuttamaan näitä käyttöehtoja sekä mahdollisia palvelukohtaisia ehtoja ilmoitettuaan muutoksista palvelun sivuilla hyvissä ajoin ennen muutosten voimaantuloa.

Yhteystiedot

Bonnier Publications -konserni ottaa mielellään vastaan käyttöehtoja koskevia kommentteja. Yhteydenotot

Jos käyttäjä ei hyväksy ylläolevia ehtoja, hänen on poistuttava sivulta.

Ystävällisin terveisin

Historia/Bonnier Publications International AS

Lue myös:

Kirjaudu sisään

Tarkista sähköpostiosoite
Salasana vaaditaan
Näytä Piilota

Oletko jo tilaaja? Oletko jo lehden tilaaja? Napsauta tästä

Uusi käyttäjä? Näin saat käyttöoikeuden!

Nollaa salasana

Syötä sähköpostiosoitteesi, niin saat ohjeet salasanasi nollaamiseksi.
Tarkista sähköpostiosoite

Tarkista sähköpostisi

Olemme lähettäneet sinulle sähköpostia osoitteeseen . Siinä on ohjeet, joiden avulla voit nollata salasanasi. Jos et ole saanut sähköpostia, tarkista, että se ei ole joutunut roskapostin joukkoon.

Anna uusi salasana.

Nyt sinun pitää antaa uusi salana. Salasanassa pitää olla vähintään 6 merkkiä. Kun olet luonut uuden sanasanan, sinua pyydetään kirjautumaan sisään palveluun.

Salasana vaaditaan
Näytä Piilota