Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Teema

Eurooppa liekeissä – viimeiset silminnäkijät

Tämä kirjasarja kertoo viimeisten toisen maailmansodan kokeneiden elossa olevien silminnäkijöiden kokemuksista. Artikkeleja syventävät alkuperäiset dokumentit, koskettavat kirjeet ja tuoreet asiantuntijoiden arviot siitä, mitkä seikat ratkaisivat historian laajimman sodan. Luvassa ainutlaatuisia lukuelämyksiä.

Tilaus

Osa 1 – Taistelu Pohjolasta

Vuonna 1939 Pohjolasta tuli Euroopan suurvaltojen taistelukenttä. Kun Hitler ja Stalin hyökkäsivät kumpikin taholtaan, Suomen itärajalla ja Pohjois-Norjassa käytiin toisen maailmansodan ankarimpiin kuuluvia taisteluita. Tilaa HISTORIAn uuden kirjasarjan EUROOPPA LIEKEISSÄ ensimmäinen osa vain 1 eurolla.

5 minuuttia
Osa 1 – Taistelu Pohjolasta
Tilaus

Osa 2 – Sukellusveneet Atlantilla

Sukellusvenesota raivosi Atlantilla, ja Hitler yritti näännyttää Britannian nälkään. Raskaasti lastatut rahtilaivat ja länteen suuntaavat pakolaislaivat olivat helppoja uhreja – kunnes britit lähettivät laivaston parhaat miehet mukaan saattoaluksissa. Lue saksalaisten sukellusveneiden sotilaista ja liittoutuneiden saattueiden matkustajista ja miehistöistä, jotka pelkäsivät menettävänsä henkensä Atlantin hyytävissä aalloissa. Tilaa HISTORIAn uuden kirjasarjan EUROOPPA LIEKEISSÄ ensimmäinen osa vain 1 eurolla.

5 minuuttia
Osa 2 – Sukellusveneet Atlantilla

Tilaa HISTORIAN uutiskirje

Me annamme ajattelemisen aihetta joka päivä – suoraan sähköpostiisi.

Kirjaudu sisään

Tarkista sähköpostiosoite
Salasana vaaditaan
Näytä Piilota

Oletko jo tilaaja? Oletko jo lehden tilaaja? Napsauta tästä

Uusi käyttäjä? Näin saat käyttöoikeuden!

Nollaa salasana

Syötä sähköpostiosoitteesi, niin saat ohjeet salasanasi nollaamiseksi.
Tarkista sähköpostiosoite

Tarkista sähköpostisi

Olemme lähettäneet sinulle sähköpostia osoitteeseen . Siinä on ohjeet, joiden avulla voit nollata salasanasi. Jos et ole saanut sähköpostia, tarkista, että se ei ole joutunut roskapostin joukkoon.

Anna uusi salasana.

Nyt sinun pitää antaa uusi salana. Salasanassa pitää olla vähintään 6 merkkiä. Kun olet luonut uuden sanasanan, sinua pyydetään kirjautumaan sisään palveluun.

Salasana vaaditaan
Näytä Piilota